BURSA HUNGARICA 2021/2022

2021.11.05

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2022. évi pályázati forduló

Tápiószentmárton Önkormányzata az idén is csatlakozott a pályázathoz, melynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.

A pályázat benyújtásának módja és határideje

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges,itt lehet a pályázatot rögzíteni, kizárólagos pályázói belépési oldal :

https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati években regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe. Amennyiben jelszavukat elfelejtették, az Elfelejtett jelszó funkcióval kérhetnek új jelszót. Megváltozott e-mail cím esetén a Pályázatkezelő ügyfélszolgálatát kell megkeresni.

A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok rögzítése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A pályázati űrlapot minden évben újra ki kell tölteni!

A személyes és pályázati adatok ellenőrzését, rögzítését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a lakóhely szerinti települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. Tartózkodási hely szerinti önkormányzathoz benyújtott pályázat automatikusan kizárásban részesül.

A kinyomtatott pályázatokat a mellékletekkel együtt kizárólag az önkormányzathoz kell leadni, a Pályázatkezelőhöz NEM kell megküldeni.

Amennyiben a pályázó nem elfogadott státuszú pályázói adatmódosító nyilatkozattal rendelkezi, akkor addig nem nyújthat be új pályázatot, ameddig postai úton beküldött dokumentumot a Pályázatkezelő fel nem dolgozza.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának

határideje: 2022. november 5.

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva a lakóhely szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál kell benyújtani.

A pályázónak együttesen meg kell felelnie az adott pályázati kiírásnak, valamint Tápiószentmárton Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2015. (IX.21.) számú „a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat elbírálásának helyi szabályiról” szóló önkormányzati rendeletben foglaltaknak.

A részletes pályázati kiírás innen tölthető:

  • A típusú pályázat

Az önkormányzati rendelet letölthető az önkormányzat honlapjáról

Kérjük, hogy felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban keressék meg, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ügyfélszolgálati munkatársait elérhetőségeik:

_https://emet.gov.hu/bursa-2022-a-felhivas-palyazok-reszere/

Letölthető nyomtatvány

További Események