VEKOP

Megérkezett a játszva tanulás Tápiószentmártonba

Széchenyi 2020

Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alap

Kedvezményezett neve: Tápiószentmárton Nagyközség Önkormányzata
A projekt címe: Interaktív tematikus mobil tanulószoba kialakítása

Projektazonosító: VEKOP-7.3.4-17-2018-00036

Támogatás összege: 29.999.202 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt befejezési dátuma: 2020.08.31.

Projekt tartalmának bemutatása: Személyre szabott fejlesztés, egyéni adottság, képesség, tehetség szerinti önmegvalósítás. Kialakítani a reális önértékelést és az egészséges önbizalmat szülő, tanuló, pedagógus együttműködésével.  A kritikus kognitív készségek és képességek fejlesztésének optimalizálódási és hierarchizálódási szakaszait céloztuk meg, elősegítve a készségek használhatóságának és hatékonyságának kialakítását, komplex növekedését. A projekt figyelembe veszi az életkori sajátosságokat, a tanulók érdeklődésére, tehetségére építve alakítja azt, készségeiket fejleszti és gyarapítja ismereteiket.


Kedves gyerekek és szülők, itt a lehetőség kipróbálni, milyen is egy szabadulószoba, amiből ráadásul nem csak ügyességnüket, logikánkat használva juthatunk ki, hanem bizony különböző témakörökben tanitó kérdésekre is kell válaszolni ahhoz, hogy a világot megmentve kiszabaduljunk.

A diákok mellett, akik a fő célcsoportja a kezdeményezésnek, hétvégén családok és baráti társaságok is kipróbálhatják tudásukat és ügyességüket előzetes bejelentkezést követően.

Kedves gyerekek, szülők, várjuk a legfeljebb 8 fős csapatok jelentkezését ezen a számon: +36-30-571-2004 vagy hétköznap nyitvatartási időben személyesen a Művelődési Házban Majorosi Katalinnál.

A szabadulószobák feladványai olyan készségeket fejlesztenek a diákokban, mint a problémamegoldó készség, a kooperáció és a szociális kompetenciák.

A projekt egy Európai Uniós pályázat keretében valósult meg, melyre Muity Gábor képviselő úr hívta fel a figyelmet.

Gyertek minél többen, minél ötletesebb csapat nevekkel és legyetek Ti a leggyorsabb csapat, aki kijut a laborból!!!

Ti is készen álltok megmenteni a világot?

Tápiószentmártonon jártok iskolába?

Akkor szervezzetek 4-8 fős csapatokat, találjatok ki ötletes csapat nevet és jelentkezzetek játszani a Művelődési Ház kertjében felállított tanuló-szabadulószobába.
Hívjátok bátran a +36-30-571-2004 vagy +36-20-914-7660 számot és jelentkezzetek be!!!

A szoba teljesen ingyenesen használható és várja látogatóit október közepéig, amikor is másik településre vándorol ideiglenesen, szóval húzzatok bele srácok és gyertek szabadulva tanulni.

(A vidám képek egy külföldi tanuló-szabadulószobában készültek)